dijous, 28 d’agost del 2014

Comunica'11

Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Skype o Youtube com tots sabeu, son avui les xarxes socials més importants que van sorgir encara no fa ni una dècada.

Aquesta jove i nova manera de comunicar-nos, de vegades, és una arma de doble full.

A banda de no entendre dels valors que ens varen ensenyar de petits, dins i fora l’escola, perduts i mai ensenyats per algunes de les generacions que ens varen succeir en el temps. Son una plataforma hedonista i purament narcisista de la vida de les persones en  molts casos.
Però si aquestes les utilitzem bé, poden ser unes grans transmissores de promoció no només d’empreses si no que també de persones. I el més important que fan la seva funció, Comunicar.

Ja fa anys que conec els artífexs d’aquest vi negre afruitat. Aprofito per obrir parèntesis i dir-vos que anem repassant les famílies de vins que podem trobar en el mercat en l’actualitat. Ja em entrat en els negres.

Doncs el que us estava dient, ja fa més de deu anys que sota el nom de Ya le Llamaremos,  en Pep i en Patri, vàren iniciar la seva trajectòria professional.
Bullas, Manchuela, Costers del Segre, Valencia, Penedès, Priorat i el Monsant, zones vitivinicoles on han treballat i que coneixen plenament.
Aterrats en aquesta darrera denominació d’origen i construint els pilars del seu celler, segell propi i sobretot escenari per que vaguin desfilant els actors principals (els raïms de garnatxa, carinyena, entre d’altres families) de l’obra.

Anem al vi, el Comunica’11, és un vi jove, sense criança ni pas per fusta. Elaborat per ser gaudit transmeten la realitat del raïm de l’anyada que toqui. Un vi afruitat amb notes de fruita negra i vermella, amb un pas de boca fresc i directe.
Ideal per poder compartir al voltant d’una taula i comunicar-vos amb els altres


Celler: Celler Comunica
Zona:  DO Monsant
Varietats: Garnatxa Negra, Carinyena i Syrah
Tipus de vins: Vi negre afruitat
Grau: 13’5%
Preu:  11,50€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada